Χρονοκάψουλα Φιλίας

Φιλία είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια μεταξύ των μελών μιας παρέας. Η φιλία δεν καθορίζεται από την φυλή, το χρώμα, την εθνικότητα ή την ηλικία.

Όλα αυτά τα χρόνια οι μικροί μας κυνηγοί, πέρα από τον ανταγωνισμό των ομάδων τους αποτελούν μια κοινή παρέα με τελικό έπαθλο το θησαυρό της γνώσης. Μιας παρέας που μέσα από το παιχνίδι μαθαίνει την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Στην επέτειο των 20 χρόνων του θεσμού, θέλοντας να αφήσουμε ενα αποτύπωμα της παρέας αυτής, επιλέξαμε αυτό το σημείο στο οποίο τοποθετήθηκε μια αναμνηστική χρονοκάψουλα που να θυμίζει το αντάμωμα των παιδιών και τις εμπειρίες που έζησαν μέσα από το παιχνίδι αυτό. Μέσα στην κάψουλα τοποθετήθηκαν οι ζωγραφιές των παιδιών των ομάδων με θέμα την φιλία, που με πολύ αγάπη και σεβασμό δημιούργησαν, με σκοπό να μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο και να παραδοθούν μετά από 10 χρόνια στους ενήλικες πια δημιουργούς. 

Στόχος μας είναι η χρονοκάψουλα της φιλίας να γίνει θεσμός και στο ξεκίνημα της δεύτερης εικοσαετίας να ανανεωθεί με νέες δημιουργίες των τότε μικρών κυνηγών.

Τα πάζλ των ομάδων:

Κοινοποιήστε και δείξτε μας την αγάπη σας: