Γενικά Στατιστικά Ομάδων

Παρατηρήσεις —Στατιστικά:

 1. Ο μέσος αριθμός των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις μαζί με την διοργανώτρια ομάδαείναι 14.
 2. Επτά ομάδες έχουν δώσειτο παρώνσε όλες τις διοργανώσεις. [Αναμαζωξάρηδες, Boudalia, Ζαβολιάρηδες, Θαλασσοβρεγμένοι, Στραβά Κουλούκια, Τρέχα-Γύρευε και Χουμεριανοί Ιχνηλάτες]
 3. Άλλες δύο ομάδες έχουν δώσει το παρόν στις 17. [Τσαχπινομπιρπιλιάρηδες και Ατίθασα Νιάτα].
 4. Δεκαοκτώ ομάδες [περίπου το 50% του συνολικού αριθμού τους] δημιουργήθηκαν αλλά σταμάτησαν να δίνουν το παρόν στο θεσμό κατά την πρώτη δεκαετία του θεσμού. Τα μέλη τους προφανώς μετακινήθηκαν σε άλλες ομάδες.
 5. Την τελευταία πενταετία του θεσμού οι συμμετοχές εμφανίζουν μια σταθερότητα. Η τελευταία νέα ομάδα που έδωσε το παρόν στο παιχνίδι και συνεχίζει είναι οι Ανασκεπασμένοι με πρώτη συμμετοχή στο 16o παιχνίδι. Λίγο ποιο πριν οι Μεθυστάνες στο 13o παιχνίδι, ενώ από το 9o Απροσάρμοστοι , Άστα Βράστα και Κίτρα.
 6. Η ομάδα των Ατίθασων Νιάτων είναι η μόνη παλιά και με 17 συμμετοχές στο θεσμό που δεν έδωσε το παρόν στην 18η διοργάνωση.
 7. Το παιχνίδι το έχουν κερδίσει έως σήμερα 8 ομάδες. Από 4 Boudalia και Τσαχπινομπιρπιλιάρηδες, 3 οι Τρέχα-Γύρευε, από 2 Θαλασσοβρεγμένοι και Κίτρα και από μία επιτυχία Ζαβολιάρηδες, Στραβά Κουλούκια και Χουμεριανοί Ιχνηλάτες.
 8. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των ομάδων που έχουν κερδίσει είναι η παρουσία τους από το πρώτο παιχνίδι. Τα Κίτρα από το 9o.
 9. Η ομάδα των Αναμαζωξάρηδων είναι η μοναδική με παρουσία από το πρώτο παιχνίδι έως σήμερα χωρίς επιτυχία. Από κοντά και η ομάδα των Ατίθασων Νιάτων με 17 συμμετοχές.
 1. Τα Boudalia είναι η μοναδική ομάδα στο παιχνίδι με δύο back to back στο θεσμό. Κέρδισαν το 5o,
  7o και 9ο ενώ διοργάνωσαν παράλληλα το 6ο , 8ο , 10ο.
 2. ΟΙ Τσαχπινομπιρπιλιάρηδες είναι η μόνη ομάδα με δύο συνεχόμενες επιτυχίες, κερδίζοντας το 2ο και 3ο παιχνίδι, διοργανώνοντας το 4ο, που αποτελείτο πρώτο παιχνίδι ομάδας μετά την τριετή διοργανωτική παρουσία της ομάδας Το Σόι μας.
 3. Η ομάδα Το Σόι μας οργάνωσε και στήριξε το θεσμό στα τρία πρώτα
  παιχνίδια. Αργότερα μέλη της ομάδας βοήθησαν αρκετά και σε κατοπινές
  διοργανώσεις άλλων ομάδων.
Κοινοποιήστε και δείξτε μας την αγάπη σας: